Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Protejarea datelor personale in timpul utilizarii site-ul nostru www.husecolorate.ro este pentru noi un aspect extrem de important. De aceea, va informam in continuare in detaliu cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Responsabila pentru protectia datelor cu privire la aceasta pagina web este SC HUSE COLORATE SRL. La utilizarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, SC HUSE COLORATE SRL respecta cu strictete prevederile legale in vigoare privind protectia datelor. Dreptul de utilizare a datelor cu caracter personal si a datelor cu caracter anonim revine societatii SC HUSE COLORATE SRL in limitele prevazute de lege, cu respectarea drepturilor persoanelor vizate descrise in continuare.

Prezenta declaratie privind protectia datelor se aplica doar pentru www.husecolorate.ro si pentru subdomeniile aferente, insa nu si pentru pagini controlate sau operate de terti. SC HUSE COLORATE SRL nu isi asuma raspunderea pentru continutul paginilor web operate de terti. 

SC HUSE COLORATE SRL te asigura ca va prelucra datele tale in mod onest, transparent si informat, conform schimbarilor si modificarilor aduse de Regulamentul (EU) general privind protectia datelor persoanelor fizice nr. 2016/679 („GDPR”).

Acesta este motivul pentru care am decis sa te informam prin aceasta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal („Politica de Prelucrare a Datelor” sau „Politica”) referitor la: 

 • Cine suntem?
 • Ce sunt datele personale?
 • Ce date prelucram despre tine?
 • In ce mod colectam si prelucram datele tale?
 • Cat timp pastram datele tale?
 • Cu cine impartasim datele tale?
 • Cand transferam datele tale in afara spatiului Uniunii Europene sau SEE?
 • Ce masuri de securitate asiguram pentru protectia datelor tale?
 • Care sunt drepturile si optiunile tale in privinta datelor pe care le prelucram?

Prezenta Politica de Prelucrare a Datelor poate fi modificata sau actualizata oricand de catre SC HUSE COLORATE SRL, atunci cand consideram ca survin anumite modificari in activitatile prin care prelucram datele tale. Vom publica pe site-ul nostru, www.husecolorate.ro, orice astfel de modificari si va vom informa in mod corespunzator prin e-mail (in situatia in care avem acordul dumneavaostra).

 

CINE SUNTEM?

SC HUSE COLORATE SRL  persoana juridica, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J12/922/2012, avand cod unic de inregistrare fiscala 30032217, este operatorul datelor tale si entitatea care iti furnizeaza, prin intermediul Magazinului Online www.husecolorate.ro, produse din categoriile accesoriilor de telefoane mobile. 

 

Ne puteti contacta oricand la:

Adresa: Str. Progresului nr.26 Cluj-Napoca

Nr. telefon: 0378.119.920

E-mail: info@husecolorate.ro

 

CE DATE PRELUCRAM DESPRE TINE?

 

Ce sunt datele personale?

Datele personale inseamna orice date sau informatii care ne ajuta sa va putem identifica direct (de exemplu numele, prenumele tau) sau indirect (de exemplu, in functie de profilul pe care il cream pentru a-ti transmite oferte personalizate). Anumite informatii sunt mai putin evidente (cum ar fi preferintele si obiceiurile tale la cumparaturi, IP-ul computerului tau), dar asociate cu persoana ta, ne ajuta sa te putem identifica si se circumscriu astfel notiunii de ”date personale”. 

 

Politica noastra este de a colecta si prelucra doar datele care ne sunt necesare ca sa iti oferim cea mai placuta experienta atunci cand navighezi/ faci cumparaturi pe site-ul nostru web. In general, prelucram urmatoarele tipuri de date despre tine:

 • Nume si prenume;
 • Adresa de e-mail;
 • Numarul de telefon;
 • Gradul de utilizare si activitatile tale pe platforma Magazinului Online;
 • Interese si preferinte legate de produsele din Magazinul Online.

 

Mai exact, in tabelul de mai jos am prezentat datele cu caracter personal („Date” sau „Date Personale”) pe care le colectam direct de la tine, care rezulta din interactiunea cu tine si pe care noi sau parteneri nostri le urmarim in vederea furnizarii produselor comandate sau pentru a-ti oferi diverse oferte personalizate, atunci cand navighezi/ faci cumparaturi pe site-ul web al Magazinului Online.

 

Datele minorilor. 

SC HUSE COLORATE SRL  nu permite prelucrarea datelor personale ale clientilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

 In procesul de creare a contului sau de plasare a comenzii in Magazinul Online, clientii trebuie sa confirme faptul ca au implinit varsta de 16 ani.

IN CE MOD PRELUCRAM DATELE TALE?

Huse Colorate SRL colecteaza si prelucreaza datele tale pentru onorarea comenzilor pe care le faci si livrarea produselor pe care ti le doresti, imbunatatirea experientelor tale in Magazinul Online, oferirea de asistenta si suport atunci cand utilizezi Magazinul Online/ contul de client, sau pentru a-ti crea un profil de client in vederea transmiterii unor oferte personalizate (marketing direct).

Am detaliat in tabelul de mai jos modul in care prelucram datele tale, scopurile si temeiul juridic (baza legala) al activitatilor prin care prelucram datele tale. 

In ce scop colectam si prelucram datele tale? Ce date colectam si in ce mod le prelucram? Care este temeiul juridic al prelucrarii datelor?

 

Date pe care ni le furnizati direct 
Crearea contului tau de client 

 

 

 

Iti putem crea un cont de client pe Magazinul Online doar daca ne oferi obligatoriu urmatoarele date personale, in procesul de solicitare de catre tine a deschiderii unui cont de client nou:

 • nume, prenume;
 • e-mail, si
 • numar de telefon

 

 
Efectuarea de cumparaturi in Magazinul Online Poti efectua cumparaturi pe site-ul www.husecolorate.ro chiar si daca nu ai activat un cont de client, dupa ce accepti in prealabil Termenii si Conditiile Magazinului Online. 

 – De fiecare data cand lansezi o comanda vom colecta si prelucra urmatoarele date:

 • nume si prenume; 
 • adresa de livrare; 
 • numar de telefon;
 • adresa de email;
 • imaginea incarcata in site-ul web (daca este cazul prin incarcarea de catre dumneavoastra a unei imagini cu scopul personalizarii unui produs comercializat de noi)

– Cand confirmam comanda ta, sau te anuntam ca produsele au ajuns in punctele de preluare vom prelucra:

o   numarul de telefon si adresa de e-mail 

pentru a te informa cu privire la situatia comenzii/livrarii tale.

Executarea contractului

Pentru a-ti putea onora comenzile, a livra produsele la adresa indicata/ preda produsele in punctele de ridicare, a ne executa obligatiile de garantie asociate produselor, sau, dupa caz, a face un retur de produse. 

Plata cumparaturilor/ restituirea platii in caz de retur de produs/ anulare comanda 

 

Detaliile cardului pe care il folosesti pentru plata 3D Secure a cumparaturilor din Magazinul Online nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre SC HUSE COLORATE SRL, ci doar de catre entitatea de autorizare a tranzactiei sau de o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate vei fi informat, anterior introducerii efective a detaliilor cardului pe care il folosesti pentru plata online. 

 

SC HUSE COLORATE SRL prelucreaza doar urmatoarele date pe care le trimite catre partenerul de autorizare a platilor/ tranzactiilor online:

o   nume, prenume;

o   ID comanda;

o   data initierii tranzactiei, data finalizarii;

o   ID tranzactiei; 

o   situatie plata (plata efectuata/ neefectuata);

o   suma tranzactionata (dupa caz).

 

  – In cazul unor retururi/ anularii comenzii colectam si prelucram:

o   IBAN-ul si banca la care ai deschis contul bancar, 

pentru a-ti restitui banii plati pentru produsele returnate/ comenzile anulate. 

Executarea contractului

Pentru a asigura suportul necesar procesarii de catre partenerii nostri autorizati sa intermedieze plata produselor comandate de tine. 

Livrarea produselor catre tine – Iti livram produsele la adresa indicata, prin curierii nostri, cu care partajam strict datele necesare livrarii produselor:

o   nume, prenume;

o   adresa de livrare;

o   telefon;

o   valoarea sumei platibila cu ramburs (dupa caz).

Executarea contractului

Indeplinirea obligatiilor noastre legate de gestionarea si livrarea  produselor catre client in conditiile si timpii agreati.

Asistenta si suport clienti  – Pentru a-ti putea asigura suportul cu privire la contul tau de client / comenzile pe care le lansezi in Magazinul Online, te vom identifica prin confirmarea:

o   numelui si prenumelui; 

o   adresei de e-mail si numarului tau de telefon;

o   ID-ul comenzii

 

 – Aceleasi date le vom prelucra si in vederea solutionarii reclamatiilor tale.

Executarea contractului

Indeplinirea responsabilitatilor/ activitatilor noastre in perioada de executare a contractului

Campanii promotionale, concursuri, promotii sau tombole Pentru concursurile online derulate pe site-ul www.husecolorate.ro colectam adresa ta de e-mail. Mai organizam concursuri pe pagina oficiala de Facebook a HuseColorate.ro, unde colectam, in functie de campanie, urmatoarele date necesare participarii tale la concurs, respectiv, pentru validarea castigatorilor prin random.org: 

o   nume si prenume;

o   adresa de e-mail, sau; 

o   numar telefon. 

Daca esti castigator, vom mentiona numele si prenumele tau pe pagina oficiala Facebook a HuseColorate.ro 

Consimtamant

In scopul participarii tale la concursurile organizate de Huse Colorate SRL si acordarii premiilor respective 

Date pe care le colectam automat 
Crearea de profiluri de client in scop de marketing direct 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navigarea online

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In functie de interactiunile si comportamentul tau in website-ul Magazinului Online, colectam si prelucram prin intermediul partenerilor nostri datele tale pentru a-ti crea profilul tau de client in vederea transmiterii ulterioare de oferte personalizate („oferte personalizate”) prin canalele de comunicare alese de tine.

In vederea profilarii prelucram urmatoarele date:

o   numele, prenumele, adresa ta de e-mail si/sau de corespondenta si numarul de telefon mobil;

o   istoricul interactiunilor tale cu noi in website-ul Magazinului Online, respectiv:

–          ce produse ai vizualizat, cautat sau comandat;

–          ce produse ai adaugat in cosul de cumparaturi si ulterior le-ai eliminat, comandat/ cumparat;

–          ce comenzi ai initiat si ulterior le-ai finalizat sau anulat;

–          ce produse ti-au fost livrate, au fost platite;

o   preferintele tale cand efectuezi cumparaturi din Magazinul Online (ce produse ai cumparat, la ce data/ora, cum ai efectuat plata);

o   identificatorii online obtinuti de la dispozitivul utilizat de tine atunci cand navighezi pe website-ul Magazinului Online ;

 

Atunci cand vizitezi website-ul Magazinului Online, te autentifici in contul de client, mai colectam cu ajutorul cookie-urilor si date obtinute de la computerul, telefonul, tableta sau alt dispozitiv utilizat de tine („dispozitivul”), informatii cu care te putem identifica online („identificatori online”), si pe care le utilizam la profilare in scop de marketing direct:

o   Adresa IP;

o   Browser-ul de internet pe care il utilizezi si  versiunea sistemului de operare al dispozitivului;

o   Date de protocol HHTP/HTTPS;

o   Durata vizitei/ activitatii tale pe website-ul Magazinului Online; 

o   Locatia generala a dispozitivului (daca este activata geo-localizarea) de pe care te conectezi la site-ul Magazinului Online.  

[Te rugam sa retii ca majoritatea dispozitivelor iti ofera optiunea de a dezactiva serviciile de geo-localizare chiar din setarile dispozitivului respectiv] 

 

[„Cookie-uri” – fisiere pe care un server le trimite dispozitivului tau, plasate pe site-ul Magazinului Online sau prin descarcarea. Scopul si modul in care prelucram cookie-uri sunt detaliate in Politica de utilizare a cookies, disponibila pe website-ul Magazinului Online]

Consimtamant 

Pentru transmiterea unor oferte personalizate prin canalele de comunicare la care consimti (sms, e-mail).  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicitate comportamentala on-line Pe baza navigarilor si comportamentului tau in Magazinul Online, monitorizat prin cookie-uri, iti vom furniza reclame on-line la unele dintre produsele noastre care te pot interesa. Pe baza informatiilor despre navigarea ta in Magazinul Online , te vom incadra intr-un grup de interes cu alti clienti similari, ca si comportament de navigare si iti vom livra astfel reclame (bannere) pe baza acelor interese.

De exemplu, un profil de interes “folii de protectie” se poate deduce din datele tale, prin evaluarea produselor pe care le-ai vizitat pe website-ul Magazinului Online si in acest fel un cookie este plasat pe dispozitivul tau pentru a te incadra ca cineva interesat de categoria “folii de protectie”, iar ulterior vei primi unele mesaje publicitare special personalizate din categoria “folii de protectie”.

 

Consimtamant cookie

Pentru cookie-urile care monitorizeaza comportamentul tau in Magazinul Online.

 

Daca nu doresti sa participi la monitorizarea prin cookie-uri in scopul transmiterii de reclame (bannere) on-line pe baza intereselor tale, poti refuza setarea in acest sens a unui modul cookie prin setarea browser-ului care dezactiveaza in general setarea automata de module cookie. Poti de asemenea, dezactiva modulele cookie pentru serviciile publicitare ale unui furnizor servicii browser (de ex. Google), setand browser-ul tau in asa fel incat modulele cookie ale domeniului respectiv sa fie blocate. Poti face asta foarte usor din urmatoarea pagina www.youronlinechoices.com/ro/optiunile-mele

 

Optiunea de a renunta la publicitatea comportamentala on-line nu va opri afisarea reclamelor generale, care nu sunt individualizate in functie de interesele tale. 

Oferte pe baza de audientele personalizate (pe liste de clienti) Cu acordul tau, vom utiliza adresa ta de e-mail si numarul de telefon mobil pentru crearea de liste de clienti codificate („datele hash”), iar apoi vom folosi datele codificate din aceasta lista pentru a corela datele tale (si a altor clienti dintr-un grup de interes) cu datele persoanelor de pe Facebook, pentru a transmite, pe acest canal, catre contul tau de Facebook, oferte personalizate prin reclame tinta. 

 

Facebook codifica datele hash, le incarca in platforma sociala si astfel ne creeaza audienta, utilizand aceste date hash exclusiv pentru corelarea cu datele din contul tau de Facebook, fara sa distribuie aceste date tertilor (sau, altor agentii de publicitate comerciala) si vor fi sterse automat de Facebook imediat dupa corelare.

Atunci cand creezi o audienta asemanatoare, alegi o audienta sursa (o audienta personalizata creata cu ajutorul unui partener de date, al datelor pixelului tau sau al fanilor paginii HuseColorate.ro), iar Facebook identifica trasaturile comune ale persoanelor din aceasta audienta (de exemplu, informatii demografice sau interese). Apoi, Facebook gaseste persoane care au trasaturi similare (sau „asemanatoare”) cu acestea. Daca raspunsul este afirmativ, va trebui sa mai adaugam aici un paragraf precum cel de mai jos] 

 

In plus, pe website-ul Magazinului Online utilizam si serviciile Facebook de audienta personalizata creata cu ajutorul datelor pixelului tau. Cu ajutorul acestui serviciu oferit de Facebook, Noi si Google putem identifica faptul ca a-ti dat click pe anuntul nostru publicitar din Facebook si a-ti fost redirectionat catre site-ul Magazinului Online. Datele colectate cu Facebook servesc exclusiv la intocmirea de statistici privind succesul si utilizarea campaniilor noastre publicitare pe Facebook. 

Consimtamant 

Pentru transmiterea de oferte personalizate pe Facebook (prin utilizarea serviciului de audiente personalizate bazate pe liste de clienti 

 

 

 

Mai multe detalii privind scopurile, modul de colectare si prelucrare a datelor cu caracter personal de catre Facebook si pentru setari de protectie a sferei tale private pe Facebook, poti consulta in Politica de confidentialitate a Facebook centrul de ajutor pentru promotori.

 

Mentenanta si securizarea website-ului Magazinul  Online

 

Utilizam urmatorii identificatori online pentru mentenanta si securizarea website-ului Magazinului Online:

o   Adresa IP;

o   Browser-ul de internet pe care il utilizezi si  versiunea sistemului de operare al dispozitivului cu care te conectezi;

o   Date de protocol HHTP/HTTPS;

o   Locatia dispozitivului (daca este activata geo-localizarea) de pe care te conectezi la site-ul Magazinului Online.

 

Mai exact, prelucram datele tale pentru:

  – a asigura buna functionare a website-ului, respectiv:

o   afisarea corecta a continutului website-ului Magazinului Online;

o   retinerea datelor tale de autentificare (atunci cand ne soliciti);

o   imbunatatirea website-ului Magazinului Online;

o   parametrarea dispozitivului de pe care te conectezi/ autentifici la cerintele site-ului Magazinului Online.

  – a asigura securitatea website-ul si a te asigura ca te protejam impotriva fraudei sau a oricarei brese de securitate IT in ceea ce priveste Magazinul Online.

 – identificarea si remedierea defectiunilor care impiedica utilizarea website-ului nostru sau contului tau de client.

Interes legitim

Implementarea, parametrarea si mentinerea masurilor de securitate a website-ului Magazinului Online

 

Audit si raportari

 

Prelucram datele tale pentru auditarea financiara anuala, precum si pentru depunerea declaratiilor fiscale si contabile la autoritatile fiscale. Cerinte prevederi legale

Pentru conformarea cu obligatiile legale impuse de prevederile legale aplicabile in materie fiscala si contabila 

Date pe care le colectam din alte surse
Navigare retele sociale Daca ne dai like pe pagina de Facebook a HuseColorate.ro, vom primi aceste date fara a le utiliza altfel decat pentru a putea comunica cu tine si eventual, pentru a-ti transmite unele oferte personalizate prin contul tau de Facebook pe baza de audiente personalizate. Consimtamant 

Transmiterea de oferte personalizate pe Facebook (prin utilizarea serviciului de audiente personalizate bazate pe liste de clienti) 

 

CAT TIMP PASTRAM DATELE TALE?

 

SC HUSE COLORATE SRL prelucreaza datele tale pentru perioada necesara indeplinirii scopurilor pentru care acestea au fost colectate si conform politicilor noastre de retentie a datelor personale. In anumite cazuri, unele prevederi legale ne pot impune sau permite pastrarea datelor pentru o perioada mai indelungata. 

Perioada de pastrare a datelor depinde in principal de urmatoarele:

 • pentru ce perioada avem nevoie de datele tale pentru a-ti oferi produsele solicitate si a ne indeplini obligatiile fata de tine si pentru scopurile mentionate mai sus in prezenta Politica;
 • daca ai un cont de client deschis pe website-ul Magazinului Online. In acest caz vom pastra datele tale cat timp acest cont de client este activ, dar nu mai mult de 1 (un) an de la data ultimei autentificari in cont sau ultimei comenzi in Magazinul Online (fara autentificare in cont); te vom notifica inainte de a inchide contul tau de client si a sterge toate datele asociate acestui cont de client;
 • daca ti-ai exprimat consimtamantul pentru prelucrarea datelor pentru o perioada mai mare, vom mentine datele pe toata aceasta perioada, cu exceptia cazului in care iti retragi intre timp consimtamantul;
 • obligatiile legale sau contractuale ne impun pastrarea datelor tale pentru o anumita perioada de timp (de exemplu perioadele prescrise de lege pentru apararea drepturilor noastre in justitie).
 • in cazul in care ai incarcat poze pe site-ul nostru in vederea unei simulari sau a cumpararii unei huse personalizate, acestea se pastreaza aproximativ 30 de zile pentru referinte ulterioare insa se sterg in cel mult 45 de zile de la data incarcarii/comenzii.

 

Vom pastra datele tale doar atat timp cat detii un cont de client si/sau continui sa faci cumparaturi in Magazinul Online. Daca iti dezactivezi contul de client din Magazinul Online si ne soliciti in mod expres stergerea totala, datele asociate contului tau de client vor fi sterse sau anonimizate astfel incat sa nu mai poti fi identificat in sistemele noastre de evidenta a datelor, exceptand cazul in care suntem obligati sa pastram datele tale pentru o perioada mai lunga, in baza legii sau interesului nostru legitim. 

In acest fel iti vom asigura controlul deplin asupra datelor tale personale. Vom colecta si prelucra din nou datele tale daca ni le vei oferi din nou in website-ul Magazinului Online. 

Pentru scopurile pentru care ne-ai oferit consimtamantul la prelucrarea datelor, evidentiate in tabelul de mai sus, vom prelucra datele tale cu privire la respectivul scop pana cand iti retragi consimtamantul privind prelucrarea in scopul respectiv, cu exceptia cazului in care suntem obligati sa mentinem aceste date pentru o perioada mai lunga potrivit legii, pentru raportari la autoritatile publice, sau pentru a ne apara drepturile in justitie. 

Te informam ca ne bazam pe consimtamantul tau atunci cand prelucram datele tale pentru a-ti transmite:

 • oferte personalizate pe baza de publicitate comportamentala online;
 • oferte personalizate bazate pe profilarea pe care o facem in scop de marketing direct, prin canalele de comunicare sms, email si notificari push-up;
 • oferte bazate pe audientele personalizate (pe liste de clienti) in Facebook.

*Consimtamant – inseamna acordul tau liber, specific si informat prin care accepti fara dubiu ca datele tale sa fie prelucrate de catre Noi in scopul pentru care iti dai acordul. In Magazinul Online iti poti exprima consimtamantul prin actiunea ta de a bifa casuta relevanta asociata scopului si mijlocului de prelucrare precizat in prezenta Nota de informare. 

 

CU CINE IMPARTASIM DATELE TALE?

 

Datele tale personale pot fi transmise catre si pot fi prelucrate de partenerii nostri de incredere pentru a-ti furniza produse 

 

Pentru a-ti furniza produsele comandate in Magazinul Online, vom partaja datele tale cu partenerii nostri de incredere. Selectam foarte atent partenerii si furnizorii care efectueaza, in numele nostru, operatiuni suport activitatii noastre. Impartasim cu acestia doar datele personale necesare realizarii activitatilor specifice pe care le incredintam acestora.

Atunci cand externalizam anumite activitati catre partenerii nostri de incredere depunem toate eforturile rezonabile pentru a ne verifica in prealabil daca acestia asigura protectia datelor tale prin masuri stricte de securitate a datelor si vom incheia cu fiecare contracte de prelucrare a datelor.

Mai exact, transmitem unele date catre terte parti (furnizorii si partenerii nostri) pentru realizarea functiilor si serviciilor necesare operarii activitatilor Magazinului Online, cum ar fi: 

 •  furnizorul care ne asigura servicii de stocare a datelor pe servere externe situat in Romania;
 • furnizorul serviciilor de telefonie mobila care ne ajuta sa tinem legatura cu tine, situat in Romania;
 • curieri terti autorizati de noi sa livreze produsele cumparate de tine (Fan Curier, Cargus, DPD, Posta Romana);
 • procesatorii de plati care sunt autorizati de noi sa intermedieze platile in sistem 3D Secure (PayU);

 

Impartasim datele tale cu partenerii nostri si in scopuri de marketing 

 

Pentru a-ti oferi produse personalizate intereselor si preferintelor tale, prelucram anumite date cu unii parteneri care ne ajuta sa va adresam ofertele personalizate, cum ar fi: (i) prelucrarea datelor prin platforma Facebook pentru a-ti transmite oferte personalizate prin reclame tinta cu ajutorul functiei de audiente personalizate pe liste de clienti, sau (ii) prelucrarea datelor pentru a-ti transmite ofertele personalizate bazate pe publicitatea comportamentala online derulate cu Google AdWords. Modul in care Facebook sau Google prelucreaza datele tale este prezentat in tabelul din aceasta Politica de prelucrare a datelor. 

 

Transmiterea datelor catre autoritati si institutii publice sau organe judiciare

 

Putem transmite unele din datele tale personale autoritatilor sau institutiilor publice competente, atunci cand ne impune legea (de ex. investigarea fraudelor; prevenirea spalarii banilor; depunerea declaratiilor, situatiilor financiare la autoritatile fiscale etc.), sau putem transmite aceste date catre instantele judiciare atunci cand ne aparam in justitie, sau in fata altor autoritati publice.

 

Accesul auditorilor si consultantilor 

 

Daca vom decide in viitor sa instrainam actiunile sau afacerea HuseColorate.ro vom oferi acces sau transmite auditorilor si consultantilor potentiali(ilor) cumparatori datele clientilor nostri pentru efectuarea auditului necesar achizitiei actiunilor/ afacerii. Pentru acest scop, ne vom asigura ca orice potential cumparator va urmari si implementa masurile de securitate necesare pentru protectia datelor tale, iar partile vor semna in prealabil un contract de prelucrare a datelor pentru scopul tranzactiei.

 

CAND TRANSFERAM DATELE TALE IN AFARA SPAȚIULUI UNIUNII EUROPENE SAU SEE?

 

Ca si regula, datele tale nu sunt stocate intr-o tara situata in afara Uniunii Europene sau Spatiului Economic European („SEE”).

Totusi, unele date pot fi transferate catre partenerii nostri care ne ajuta sa operam activitatile Magazinului Online si sunt situati in afara spatiului Uniunii Europene. Insa, cu fiecare dintre acesti parteneri am depus eforturi rezonabile pentru a ne asigura ca exista masuri adecvate de protectie a datelor. 

Mai exact, furnizorul nostru de servicii care ne ajuta sa iti transmitem informari pe e-mail (MailChimp), desi este situat pe teritoriul SUA (in afara spatiului UE), acesta detine certificarea Privacy Shield (Scutul de Confidentialitate UE-SUA) la sectiunea non-HR, asigurand astfel un nivel adecvat de securitate a datelor, recunoscut de Comisia Europeana. 

Atunci cand iti transmitem oferte personalizate prin reclame tinta apelam la functia de audiente personalizate gestionata de Facebook, Inc. situat in afara UE/Spatiului Economic European, care insa este certificat conform informatiilor disponibile public conform cerintelor Scutului de Confidentialitate UE-SUA (considerat a asigura un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal transferate din Uniunea Europeana catre organizatii din Statele Unite). Va recomandam sa consultati si Politica de confidentialitate a Facebook pe site-ul acestuia.

Daca vom transfera datele tale si catre alti parteneri/ furnizori ai SC Huse Colorate SRL situati in state care nu asigura un nivel adecvat de protectie a datelor transmise, ne angajam sa luam toate masurile necesare pentru a ne asigura ca respectivii parteneri/furnizori respecta termenii si conditiile stabilite in aceasta Politica. Aceste masuri pot include in plus implementarea unor standarde de protectie a datelor (de ex. ISO 27001), a unor clauze contractuale standard adoptate de Comisia Uniunii Europene, precum si a unor sisteme de control direct al acestor mecanisme. 

 

CUM ASIGURAM SECURITATEA DATELOR TALE?

 

SC HUSE COLORATE SRL asigura masurile tehnice si organizatorice necesare pentru colectarea, prelucrarea si pastrarea datelor in siguranta, inclusiv impotriva accesului neautorizat, al utilizarii neautorizate a datelor, sau distrugerii, pierderii sau alterarii datelor. Ne angajam sa pastram datele tale personale in siguranta si luam toate masurile de protectie rezonabile pentru a face acest lucru. 

In plus, depunem toate eforturile rezonabile pentru a ne asigura (inclusiv prin contractele incheiate cu acestia) ca si parteneri nostri de incredere gestioneaza masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru prelucrarea datelor pe care le impartasim cu acestia. 

 

CE DREPTURI SI OPȚIUNI AI CU PRIVIRE LA DATELE TALE?

 

Dorim sa ne asiguram ca in orice moment ai controlul deplin asupra datelor tale si ca iti poti exercita efectiv drepturile si optiunile pe care le ai potrivit GDPR. 

Pentru a ne asigura ca ai controlul efectiv al datelor tale, te informam ca ai urmatoarele posibilitati bazate pe tehnologiile pe care le ai la dispozitie:

 • poti gestiona din contul de client accesarea, rectificarea sau stergerea directa a unor datele disponibile in contul tau de client in Magazinul Online;
 • vei putea sterge cookie-urile sau istoricul navigarilor din setarile website-ului Magazinului Online; in plus, poti alege sa modifici setarile browser-ului pe care il folosesti astfel incat sa restrictionezi urmarirea de catre cookie-uri a comportamentului tau in Magazinul Online (totusi, aceste restrictionari iti pot afecta experienta de navigare in Magazinul Online);
 • platformele social media si motoarele de cautare (de ex. Google sau Facebook) iti ofera posibilitatea de a gestiona diverse optiuni privind modul in care alegi sa iti prelucreze datele.

 

In plus acestor optiuni, GDPR iti ofera, in calitate de persoana vizata, drepturile descrise mai jos. Inainte de a da curs oricarei solicitari privind drepturile tale, ne vom asigura ca esti titularul datelor cu privire la care alegi sa iti exerciti aceste drepturi, iar pentru acest scop iti putem solicita unele informatii/ date pentru a verifica identitatea ta, sau putem solicita mai multe detalii despre solicitarea ta. Corespondenta pe care o vom purta cu tine o vom putea pastra pentru a asigura ca tinem evidenta solicitarilor si si raspunsurilor privind drepturile tale.

Dreptul de a fi informat. Ai dreptul de a primi informatii clare, transparente, usor de inteles si usor accesibile cu privire la modul in care prelucram datele tale, inclusiv detalii privind drepturile tale, in calitate de persoana vizata. Aceste informatii despre datele, scopul si modul in care noi prelucram datele tale sunt incluse si in aceasta Politica.

Dreptul de acces la date. Ai dreptul de a accesa datele pe care le prelucram despre tine, fara a percepe vreun fel de taxa la primele furnizari de date. Daca vei avea nevoie de copii ale datelor deja furnizate, vom putea percepe o taxa rezonabila tinand cont de costurile administrative de furnizare a datelor. Vom avea dreptul de a refuza cererile excesive sau repetate si nejustificate.

           Pentru a-ti exercita dreptul de acces, ne poti trimite solicitarea ta prin:

 E-mail:  protectiadatelor@husecolorate.ro

Dreptul la rectificarea datelor. In cazul in care identifici ca datele tale pe care le prelucram sunt incorecte, incomplete sau inexacte: ne poti trimite o solicitarea de rectificare la adresa de e-mail  c

Dreptul de a te opune marketing-ului direct (inclusiv profilarea in scop de marketing direct). Te poti opune oricand si dezabona la comunicarile noastre de marketing direct in orice moment. Poti face acest lucru usor prin a da click pe linkul „dezabonare” in orice e-mail pe care le vom trimite catre tine sau din contul tau la sectiunea „Setari cont”.

In plus, poti opta pentru retragerea consimtamantului tau exprimat anterior pentru transmiterea de oferte personalizate bazate pe profilare prin aceleasi canale prin care iti comunicam aceste oferte, respectiv: email, sms sau notificari push-up.

Retragerea consimtamantului (prin dezabonare sau solicitare scrisa) nu afecteaza legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

Dreptul de a va opune prelucrarii bazate pe interes legitim. Te poti opune in orice moment oricarei prelucrari de date atunci cand la o astfel de prelucrare ne bazam pe interesul nostru legitim. Consultati sectiunea „Care este temeiul juridic al prelucrarii datelor?” din tabelul de mai sus pentru a identifica situatiile in care prelucrarea noastra se bazeaza pe interesul nostru legitim. Poti exercita acest drept in scris prin transmiterea unei solicitari scrise la adresa de e-mail:  protectiadatelor@husecolorate.ro

 

Dreptul de stergere a datelor (dreptul de a fi uitat). Ai dreptul de a ne solicita stergerea datelor tale in oricare dintre situatiile urmatoare:

a) datele personale nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care le-am prelucrat anterior; 

b) iti retragi consimtamantul pe baza caruia am prelucrat datele tale si nu exista un alt temei juridic pe care ne putem baza o prelucrare viitoare;

c) te opui prelucrarii datelor atunci cand prelucram datele in scop de marketing direct (inclusiv, profilarea in scop de marketing direct), 

d) te opui prelucrarii datelor bazat pe interesul nostru legitim si nu putem sa demonstram ca avem motive legitime care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor tale; 

e) datele personale sunt prelucrate contrar legii;

f) datele personale trebuie sterse pentru a ne conforma obligatiilor noastre legale. Acesta nu este un drept absolut. Vom putea respinge solicitarea ta de stergere a datelor daca: (i) suntem tinuti sa ne conformam unor obligatii legale de a pastra datele; sau (ii) daca datele ne sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apararea drepturilor noastre in justitie. Poti exercita acest drept in scris prin transmiterea unei solicitari scrise la adresa de e-mail:  protectiadatelor@husecolorate.ro

 

 Dreptul de a restrictiona prelucrarea. Ai dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii datelor in una din situatiile descrise mai jos.

(a)  exactitatea datelor este contestata de tine (persoana vizata), pentru o perioada care ne va permite sa verificam corectitudinea datelor; 

(b)  prelucrarea datelor este ilegala iar tu (persoana vizata) te opui stergerii datelor si ne soliciti restrictionarea prelucrarii acestor date;

(c)   nu mai avem nevoie de datele tale, dar acestea sunt solicitate de tine (persoana vizata) pentru stabilirea, exercitarea sau apararea unor pretentii legale; 

(d)  tu (persoana vizata) ridici unele obiectii cu privire la prelucrarea datelor bazata pe interesele noastre legitime, in temeiul verificarii daca motivele legitime ale operatorului le depasesc pe cele ale persoanei vizate (adica ale tale).

Poti exercita acest drept in scris prin transmiterea unei solicitari scrise la adresa de e-mail:  protectiadatelor@husecolorate.ro

Dreptul de portabilitate. Atunci cand prelucram datele tale in baza consimtamantului sau executarii contractului, si in mod automat, vei avea dreptul sa ne soliciti transferul datelor tale: (a) catre tine sau (ii) catre un alt operator indicat de tine. Cea de-a doua situatie presupune ca ai optiunea de a ne solicita transmiterea datelor asociate contului de client catre un alt operator de date (de ex. catre un operator care administreaza un alt website de magazin online). Mai exact, vei putea solicita doar portarea datelor cu caracter personal dintre cele pe care ni le-ai furnizat direct in mod activ (exceptand orice date derivate sau create/ dezvoltate de HuseColorate.ro, cum ar fi spre ex. un profil de client). Poti exercita acest drept in scris prin transmiterea unei solicitari scrise la adresa de e-mail:  protectiadatelor@husecolorate.ro . Vom transmite datele tale solicitate conform celor precizate aici intr-un format structurat si care permite reutilizarea datelor (de ex. in format XML, JSON, CSV).


Dreptul de a face plangeri la autoritatea de supraveghere
. Ai dreptul sa depui orice plangeri in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal („A.N.S.P.D.C.P.”) asupra modului in care noi prelucram datele tale personale. Totusi, speram ca vei decide sa discuti mai intai cu noi, inainte de a depune orice plangeri la A.N.S.P.D.C.P. Protectia datelor tale este foarte importanta pentru noi si vom lua toate masurile necesare pentru a solutiona orice problema cu privire la controlul si securitatea datelor tale. De asemenea, te poti adresa cu diverse intrebari si catre A.N.S.P.D.C.P., autoritatea de supraveghere a protectiei datelor din Romania. Poti gasi unele ghiduri si linii directoare privind drepturile tale pe pagina web a autoritatii http://www.dataprotection.ro/.

 

INTREBARI SI SOLICITARI PRIVIND PROTECȚIA DATELOR

 

HuseColorate.ro iti sta la dispozitie pentru orice nelamuriri, clarificari sau orice detalii de care ai nevoie cu privire la prezenta Politica de Prelucrare a Datelor. 

Ne poti contacta si pentru orice sugestii sau comentarii legate de aceasta Politica sau modul in care colectam si utilizam datele tale, la protectiadatelor@husecolorate.ro

 

CAND SE ACTUALIZEAZA ACEASTA POLITICA

 

Prezenta Politica de Prelucrare a Datelor este supusa modificarilor si se completeaza cu celelalte politici specifice ale HuseColorate.ro, respectiv Politica de utilizare a Cookie-urilor, disponibile pe website-ul Magazinului Online.