Huse telefon cu filme, seriale, desene animate sau animatii

 Iti cauti poza preferata pe internet

 Alegi telefonul din pagina personalizare

 Incarci poza, o aranjezi cum iti place

 O adaugi in cos si plasezi comanda.

Poti sa iti personalizezi telefonul cu o husa colorata, cu o poza inedita! Ai posibilitatea sa iti printezi la cerere o husa de telefon cu poza proprie sau sa iti cauti o imagine cu filmele, serialele, desenele animate sau animatiile pe care le indragesti. Husele de telefon pot fi cu artisti, personaje, diverse scene sau ceea ce te inspira mai mult dintr-un film sau desen animat preferat. Poti sa iti cauti si apoi sa iti incarci pentru a printa o husa de telefon din silicon cu poze din filme, seriale sau desene animate precum: Harry Potter, Vampire Diaries, Jurnalele Vampirilor, Stapanul inelelor, Lord of the rings, Lucifer, Stranger Things, Riverdale, South Side Serpents, Harley Quinn, Suicide Squad, Star Wars, Vikings, Rick and Morty, Fast and Furious, Iron Man, Spider Man, Doctor Strange, Hulk, Captain Marvel, Thor, Game of Thrones, Urzeala Tronurilor, Casa de papel, Fabrica de bani, Joker, Batman, Flash, Captain America, Femeia Fantastica, Wonder Women, Naruto, Pokemon, Grinch, Avengers, Tom and Jerry, Mickey Mouse, Minnie Mouse, The Kissing Booth, Gossip Girl si multe multe altele. Imaginatia ta este singura limita!

 Iti poti personaliza husa usor si rapid accesand pagina de personalizare:

 

PERSONALIZARE

*Galeria cu poze de mai sus este doar ca sa te inspire, cauta-ti tu poza dorita si plaseaza comanda cu o poza aleasa de tine.

*Denumirile si pozele filmelor si serialelor de mai sus sunt marca inregistrata si sunt folosite doar pentru exemplificare.