DISCUTA CU NOI

Poti incepe o conversatie cu noi pe WhatsApp accesand butonul:

Chat WhatsApp

Doresti sa ne contactezi prin alta metoda? Ai la dispozitie si un formular de contact mai jos sau datele noastre de contact:

Telefon: 0378119920 (Luni-Vineri 10:30-14:30)

Magazin: → str.Progresului nr.26, Cluj-Napoca, jud.CLUJ (Luni-Vineri: 10:00-16:30)

Cum cumpar?

Produsele dorite se adauga in cos din pagina de produs. Accesul in cosul de cumparaturi se face din partea de sus a site-ului unde veti avea succesiv urmatoarele optiuni:

Modalitati de Livrare
Curier Rapid: costul livrarii prin curier este de 15 lei oriunde in Romania. Livrarea prin curier se face prin firma de curierat Sameday.
Pentru comenzi mai mari de 75 lei livrarea este gratuita.
Ridicare personala: se poate ridica personal in intervalul 10:30-16:30 de Luni pana Vineri, de la magazinul nostru din Cluj-Napoca, str.Progresului nr.26. Vei primi SMS dupa ce comanda ta este pregatita.
Modalitati de Plata
Numerar la livrare: plata la ridicarea coletului de la curier sau la ridicarea din magazin.
Plata cu cardul: (IN CURAND ONLINE…) Momentan este disponibila doar in magazinul fizic.
Aplicarea Codurilor Voucher
In cosul de cumparaturi aveti optiunea sa introduceti codurile voucher (daca detineti unul).
Codurile nu se cumuleaza.
Date de Livrare
Comenzile pot fi efectuate in calitate de vizitator sau ca si utilizator inregistrat.
In momentul finalizarii comenzii aveti optiunea de a deveni utilizator inregistrat astfel incat toate datele de livare sa fie salvate si daca doriti, utilizate pentru comenzile ulterioare (faciliteaza procesul de plasare a comenzii).
Daca sunteti utilizator inregistrat este suficient sa va introduceti adresa de email si parola pentru ca site-ul sa completeze automat datele de livrare utilizate in sesiunea anterioara.
Finalizarea Comenzii
In momentul finalizarii comenzii este afisat un rezumat al comenzii dumneavoastra impreuna cu optiunea de transmitere a unui mesaj catre noi folosind casuta „Note comanda”
Comanda se finalizeaza prin apasarea butonului „Trimite Comanda”.
 
Dupa plasarea comenzii vor exista 2 notificari pe care le veti primi pe adresa de e-mail si SMS:
1.Comanda in procesare – in decurs de cateva minute veti primi un e-mail automat care va asigura de faptul ca plasarea comenzii a avut loc cu succes si un SMS pe numarul de telefon din comanda.
2.Comanda finalizata – se trimite SMS si e-mail automat in momentul in care comanda dumneavoastra este pregatita pentru expediere si urmeaza sa fie ridicata de curier.
 
Va puteti asigura de primirea notificarilor si prin verificarea folderelor „Spam” sau „Bulk”.
In cazul in care orice informatie despre comanda sau datele dumneavoastra le considerati eronate sau incomplete avem rugamintea sa ne contactati in cel mai scurt timp prin e-mail sau telefon.
De asemenea va recomandam sa folositi o adresa de e-mail valida cand plasati o comanda pentru a va asigura ca primiti toate notificarile de mai sus.
 
 

DORESTI SA RETURNEZI UN PRODUS?

RETUR PRODUSE

Trimite-ne un mesaj