Magazin HuseColorate.ro
str.Progresului nr.26
Cluj-Napoca, Romania
(Luni-Vineri: 10:00 -17:00)
Telefon: 0378-119.920
E-mail: comenzi@husecolorate.ro

Cum cumpar?

Produsele dorite se adauga in cos din pagina de produs. Accesul in cosul de cumparaturi se face din partea de sus a site-ului unde veti avea succesiv urmatoarele optiuni:

Modalitati de Livrare
Posta Romana: costul livrarii prin Posta Romana este de 10 lei.
Livrarea se efectueaza in termen de 3-4 zile lucratoare in orice localitate din tara, produsul fiind ridicat de la oficiul postal.
Curier Rapid: costul livrarii prin curier este de 15 lei in zona localitatilor Urgent Cargus. Livrarea in localitatile cu KM suplimentari costa 33 lei. Livrarea se efectueaza in termen de 24-48h. Livrarea prin curier se face prin firma de curierat Urgent Cargus.
Pentru comenzi mai mari de 99 lei livrarea este gratuita prin Curier Rapid oriunde in Romania!
Ridicare personala: se poate ridica personal in intervalul 10:00-17:00 de Luni pana Vineri, de la magazinul nostru din Cluj-Napoca, str.Progresului nr.26.
Modalitati de Plata
Numerar la livrare: plata la ridicarea coletului de la Posta/Curier sau la ridicarea din magazin.
Plata cu cardul: (IN CURAND…)
Aplicarea Codurilor Voucher
In cosul de cumparaturi aveti optiunea sa introduceti codurile voucher (daca detineti unul).
Codurile nu se cumuleaza.
Date de Livrare
Comenzile pot fi efectuate in calitate de vizitator sau ca si utilizator inregistrat.
In momentul finalizarii comenzii aveti optiunea de a deveni utilizator inregistrat astfel incat toate datele de livare sa fie salvate si daca doriti, utilizate pentru comenzile ulterioare (faciliteaza procesul de plasare a comenzii).
Daca sunteti utilizator inregistrat este suficient sa va introduceti adresa de email si parola pentru ca site-ul sa completeze automat datele de livrare utilizate in sesiunea anterioara.
Finalizarea Comenzii
In momentul finalizarii comenzii este afisat un rezumat al comenzii dumneavoastra impreuna cu optiunea de transmitere a unui mesaj catre noi folosind casuta „Note comanda”
Comanda se finalizeaza prin apasarea butonului „Plasare Comanda”.
Dupa plasarea comenzii vor exista 2 notificari pe care le veti primi pe adresa de e-mail:
1.Confirmare comanda – in decurs de cateva minute veti primi un e-mail automat care va asigura de faptul ca plasarea comenzii a avut loc cu succes.
2.Comanda finalizata – se trimite in momentul in care comanda dumneavoastra este pregatita si trimisa. Procesarea comenzilor se realizeaza in intervalul orar 10:00-16:00, in zilele lucratoare.
3.Comanda predata la curier – in cazul in care livrarea aleasa este prin Curier Rapid, veti mai primi un e-mail cu numarul de urmarire al coletului (AWB).
Va puteti asigura de primirea notificarilor si prin verificarea folderelor „Spam” sau „Bulk”.
In cazul in care orice informatie despre comanda sau datele dumneavoastra le considerati eronate sau incomplete avem rugamintea sa ne contactati in cel mai scurt timp prin email sau telefon.

Trimite-ne un mesaj

Toate campurile sunt obligatorii!