Huse Motorola Moto G22

Huse Motorola Moto G22 si alte accesorii.

Huse Motorola Moto G22

Huse Motorola Moto G22, in colectia noastra gasesti cele mai unice modele de huse pentru Motorola Moto G22, dar totodata poti sa iti personalizezi propria husa pentru a iesi in evidenta.

Motorola Moto G22,este cel mai ieftin telefon al companiei anuntat in acest an si probabil cel mai ieftin model Moto G de pana acum.

Motorola Moto G22 vine la pachet cu un ecran de 6,5 inch IPS LCD, 1600 x 720 pixeli si cu rata de refresh de 90 Hz. Motorola Moto G22 vine insotit de un procesor MediaTek Helio G37 care se  mai gaseste doar pe un alt telefon de pe piata, Moto G Power 2022. Pe langa procesor mai avem 4 GB RAM si un spatiu de stocare de 64 GB, spatiul de stocare se poate extinde cu ajutorul unui microSD.

Motorola Moto G22 are o camera frontala de 16 MP, cu deschidere f/2.5, pe cand camera principala din spate este de 50 MP, cu deschidere f/1.8, iar pe langa acesta mai avem trei camere de 8 MP (ultrawide), 2 MP Bokeh si 2 MP (macro).

Motorola Moto G22 are o baterie de 5000 mAh cu incarcare rapida la 15W si dispune de Android 12.

Huse si accesorii Motorola Moto G22

Huse Motorola Moto G22

In oferta noastra gasesti atat huse silicon transparente pentru Motorola Moto G22, cat si huse personalizate Motorola Moto G22, huse Pop It Motorola Moto G22, huse Bumper Motorola Moto G22, View Flip Mirror Motorola Moto G22 sau folii de sticla pentru Motorola Moto G22 .

Alte accesorii gasesti de asemenea, cum ar fi incarcatoare wireless, baterii externe sau cabluri de date rapide si mai lungi decat cele standard.

Daca doresti o husa speciala pentru Motorola Moto G22 afla ca la noi in magazin gasesti sute de huse colorate pentru el, sau iti poti face o husa personalizata cu poza la Motorola Moto G22 .

Produsele si categoriile le poti gasi cu usurinta mai jos. Alege ce te intereseaza usor si rapid, livrarea se face oriunde in Romania prin curier rapid sau poti ridica produsele si de la noi de la magazinul din Cluj-Napoca.

Produse Motorola Moto G22

button size=”medium” style=”secondary” text=”OFERTA COMPLETA” link=”https://husecolorate.ro/categorie-produs/motorola-2/moto-g22/”] HUSE PERSONALIZATE

Bonus, husa noastra preferata pentru Motorola Moto G22 Husa Silicon Gel Tup Model Spiderman.

HUSA PREFERATA

Pentru a ne urmari si a vedea poze reale cu produsele ne poti vizita pe contul nostru de Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.