Huse Samsung Galaxy S21 FE

Huse Samsung Galaxy S21 FE si alte accesorii.

Huse Samsung Galaxy S21 FE

Huse Samsung Galaxy S21 FE, in colectia noastra gasesti cele mai unice modele de huse pentru Samsung Galaxy S21 FE, dar totodata poti sa iti creezi propria husa pentru pentru a iesi in evidenta.

Samsung Galaxy S21 FE a fost lansat in iarna anului 2021, acesta a venit in completarea gamei ,,S”, acest lucru il face varf de gama. Samsung Galaxy S21 FE a luat nastere prin contopirea Galaxy S20 FE și Galaxy S21. Samsung Galaxy S21 FE a fost incadrat in gama mid-range.

Samsung Galaxy S21 FE are un ecran captivant, atât de ireal, încât vei uita ce este real. Nu doar ramele au fost reduse dramatic, pentru o vizualizare mai largă, dar și afișajul Dynamic AMOLED 2X al lui Galaxy S21 FE 5G oferă culori și luminozitate vibrante, chiar și în lumina puternică a soarelui.

Samsung Galaxy S21 FE este bine proportionat 155.7 x 74.5 x 7.9 mm si o greutate de 177 g.

La interiorul lui Samsung Galaxy S21 FE regasim un procesor de tip Octa-Core 2.84GHz, 2.4GHz, 1.8GHz.. Samsung Galaxy S21 FE vine disponibil in doua variante de menorie si anume: 6 GB RAM si un spatiu de stocare de 128 GB sau 8 GB RAM si o memorie interna de 256 GB. Tot la interior se regaseste o generoasa baterie de 4.500 mAh  cu incarcare Wireless PowerShare la 25W.

La exteriorul lui Samsung Galaxy S21 FE  regasim  trei camere performante si anume: Ultra Wide Camera de 12 MP, Wide-angle Camera de 12 MP, Telephoto Camera 8 MP, iar Selfie Camera de 32 MP.

 

Huse si accesorii Samsung Galaxy S21 FE

Huse Samsung Galaxy S21 FE

In oferta noastra gasesti atat huse silicon transparente pentru Samsung Galaxy S21 FE, cat si huse personalizate Samsung Galaxy S21 FE, huse Pop It Samsung Galaxy S21 FE, huse Bumper Samsung Galaxy S21 FE, View Flip Mirror Samsung Galaxy S21 FE sau folii de sticla pentru Samsung Galaxy S21 FE.

Alte accesorii gasesti de asemenea, cum ar fi incarcatoare wireless, baterii externe sau cabluri de date rapide si mai lungi decat cele standard.

Daca doresti o husa speciala pentru Samsung Galaxy S21 FE afla ca la noi in magazin gasesti sute de huse colorate pentru el, sau iti poti face o husa personalizata cu poza la Samsung Galaxy S21 FE.

Produsele si categoriile le poti gasi cu usurinta mai jos. Alege ce te intereseaza usor si rapid, livrarea se face oriunde in Romania prin curier rapid sau poti ridica produsele si de la noi de la magazinul din Cluj-Napoca.

Produse Samsung Galaxy S21 FE

OFERTA COMPLETA HUSE PERSONALIZATE

 

Bonus, husa noastra preferata pentru Samsung Galaxy S21 FE Husa Personalizata.

HUSA PREFERATA

Pentru a ne urmari si a vedea poze reale cu produsele ne poti vizita pe contul nostru de Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.