Samsung Galaxy S20 Ultra

Huse Samsung Galaxy S20 Ultra si alte accesorii.

 

Samsung Galaxy S20 Ultra

Lansat in 2020 luna Martie, Samsung Galaxy S20 Ultra este varianta cea mai premium si performanta din Seria gamei de varf S. Cel mai puternic procesor Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 este inglobat la reteaua 5G pentru obtinerea unei rapiditati de procesare unice si revolutionare.

Camera foto de 108 Megapixelei reda poze si video la calitate inimaginabil de apropriata de realitate multumita rezolutie inalte iar Space Zoom-ul mareste imaginea de 100 ori! Asta inseamna ca poti observa momente din poze care pana acum nu reuseai sa ajungi la ele oricat de mult ti ai fi dorit.

Display-ul Dynamic AMOLED 2X, 120Hz, HDR10+, 1400 nits (peak) poate reda 8K, asta presupune o calitate mai mare de 4 ori mai ridicata decat UltraHD, impreuna cu posibilitatea de a descarca prin Retea 5G te poti bucura de seriale si filme la o calitate premium cu o stabilitate extrem de ridicata.

Samsung Galaxy S20 Ultra vine cu certificare IP68, asta inseamna ca telefonul poate fi scufundat in apa timp de 30 minute la o adancime de 1,30m.

Bateria Li-Ion 5000 mAh ofera multe avantaje fata de o baterie conventionala in primul rand prin dimensiunea ei care reda multe ore de afisare, in al doilea rand este si o baterie smart care stie cand sa economiseasca energie, ea suporta incarcare Fast Charging de 45W asta inseamna ca in cateva minute obtii o incarcare pentru cateva ore!

Telefonul este disponibil in 3 culori :Cosmic Grey, Cosmic Black, Cloud White!

 

 

 

 

Huse si accesorii Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung Galaxy S20 Ultra

 

 

 

In oferta noastra gasesti atat huse silicon transparente pentru Samsung Galaxy S20 Ultra, cat si huse personalizate Samsung Galaxy S20 Ultra, huse Pop It Samsung Galaxy S20 Ultra, huse Bumper Samsung Galaxy S20 Ultra, View Flip Mirror Samsung Galaxy S20 Ultra sau folii de sticla pentru Samsung Galaxy S20 Ultra. Alte accesorii gasesti de asemenea, cum ar fi incarcatoare wireless, baterii externe sau cabluri de date rapide si mai lungi decat cele standard. Daca doresti o husa speciala pentru Samsung Galaxy S20 Ultra afla ca la noi in magazin gasesti sute de huse colorate pentru el, sau iti poti face o husa personalizata cu poza la Samsung Galaxy S20 Ultra. Produsele si categoriile le poti gasi cu usurinta mai jos. Alege ce te intereseaza usor si rapid, livrarea se face oriunde in Romania prin curier rapid sau poti ridica produsele si de la noi de la magazinul din Cluj-Napoca.

Produse Samsung Galaxy S20 Ultra

OFERTA COMPLETA HUSE PERSONALIZATE

 

Bonus, husa noastra preferata pentru Samsung Galaxy S20 Ultra este Liquid Silicone Vennus.

HUSA PREFERATA

Pentru a ne urmari si a vedea poze reale cu produsele ne poti vizita pe contul nostru de Instagram HuseColorate.